Administrar

Més fotos a http://www.tsalas.net

Excursió fotogràfica

tsalas | 31 Octubre, 2005 13:59

El passat dia 29 d'octubre vaig assistir a una de les excursions fotogràfiques que organitza periòdicament el fotògraf de natura Sebastià Torrens.
Aquesta vegada s'anava amb tren a Sóller. Varem fer una visita al Jardí Botànic per després anar fins al port amb tramvia. L'excursió va estar molt bé, bon dia, bones rialles, bon pa amb oli, i per suposat bons consells d'en Sebastià. També vaig tenir l'oportunitat d'aquirir el seu nou llibre: Natura Mallorca, el qual recoman a qui l'hi agradi la fotografia de natura.
Vaig fer un bon grapat de fotos, amb la sensació (despres de mirar el llibre) de 'que som de novato!' :) i lo difícil que es aquest tipus de fotografia... Bé pos un parell mallorquí de fotos, incloses algunes del grup:

LinuxShow

tsalas | 24 Octubre, 2005 18:02

Avui he anat fins a l'edifici de l'Anselm Turmeda de la UIB a veure LinuxShow. És una actuació d'en Xavier de Blas de casi dues hores en la que de manera divertida intenta adoctrinar als assistents en l'ús d'eines lliures. Mescla les actuacions malabars, amb anècdotes, jocs de màgia, acudits, metàfores, projeccions de videos, comentaris sobre programes lliures (a l'actuació du un portàtil amb ubuntu), i alguna que altre broma amb algun voluntari forsós del públic. Analitza també quins son els punts que fan a la gent que no empri software lliure enfront a l'us de programari de M$ per intentar fer perdre aquesta por.

Hi ha més informació a la pàgina de LinuxShow

És una actuació que m'ha agradat i vos recoman, sempre i quan no et toqui ser voluntari forsós del public :)

Premi Web 2005

tsalas | 23 Octubre, 2005 21:46

El passat dia 22 d'octubre vaig tenir el plaer d'anar convidat a Ciutadella com a membre del jurat del Premi Web 2005. Aquests premis organitzats per Balearweb compten amb el patrocini del Govern de les Illes Balears i a més aquest any amb el de l'Ajuntament de Ciutadella. D'entre el nombrós grup de webs participants varen ser premiades Teatredequè, Mallorca a la cuina i Associació cultural Grallalsac. Teniu més informació del concurs aquí.

Des d'aquí vull donar l'enhorabona als guanyadors i també als organitzadors per potenciar l'ús d'internet a la nostra comunitat. L'estada a Ciutadella va ser molt agradable.

Aquí podeu veure algunes de les fotografies que vaig fer durant la diada:

Extensió Firefox per llegir mnm.uib.es

tsalas | 19 Octubre, 2005 18:59

He desenvolupat una senzilla extensió per fer algunes proves i veure com funcionava el tema del XUL. El que fa aquesta extensió es posar a l'status bar del firefox, el títol de la darrera publicació a mnm.uib.es. Si es fa click a sobre, s'obre una nova tab amb el contingut. També s'actualitza cada minut per veure si hi ha hagut noves publicacions.

Si algú se la descarrega, està convidat a suggerir millores i/o reportar errors i a mesura que tengui temps els aniré fent (si els sé fer... :). Més envant publicaré les passes que he duit a terme per programar aquesta extensió.

El fitxer xpi està disponible desde d'aquí.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS