Administrar

Més fotos a http://www.tsalas.net

Excursió al Puig Gros de Ternelles

tsalas | 23 Gener, 2006 19:39

El passat diumenge 22 vaig anar a l'excursió al Puig Gros que organitzava la secció de Muntanya del Club Pollença. És una excursió molt recomenable, de gran bellesa sense reserves. Durant 7 hores de camí el recorregut fou el següent: Pollença, Estret de Ternelles, Cases de Ternelles, La Cel.la, Coll dels Coloms, Prat d'en Temorer, Pla de les Mates Velles, Cim, Coll de la Roca Molar, Font de les Creus, El Paraigo, Coll de Tirapau, Cases de Ternelles, i arribada de nou a l'Estret de Ternelles.

El dia no era gaire bo per fer fotos, un dia tristot i fred amb molts nivols i boira sobretot al cim. Això són un parell:

Pi de Sant Antoni 2006

tsalas | 18 Gener, 2006 19:45

Enguany el pi se va fer esperar. Primer perquè no entrava a la plaça vella. El varen d'haver d'escursar. Llavors perquè el jovent no podia pujar. Dins una plaça que no hi feia fred s'allargava l'espectacle. A la fi, davant la impossibilitat dels altres de vencer al pal ensabonat, va ser un veterà i conegut pujador qui decidí lluir-se assolint la ramera amb el premi penjat.
Idò si, aquestes cares d'esforç i patiment no son per no caure, sinó per assolir la glòria que dóna una tradició. El sus el dóna l'esglaiós i greu so que fa el pi al quedar enclavat, i entre alderulls i bambelletes se senten els martells que l'enfalquen. Comencen, impacients, les lluites per la gran cucanya. Qui puja, baixa triunfal amb el gall per la cintura, símbol d'un poble que vol tradició.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS