Administrar

MÚs fotos a http://www.tsalas.net

La Barbacoa... :)

tsalas | 22 Marš, 2006 14:21

Per desconectar un poc dels ordinadors i grÓcies a quŔ la meva feina em deixa molt de temps lliure, fa cosa d'unes setmanes, vaig decidir comenšar a construir-me una barbacoa, (de forma artesana i sense ajuda de ning˙!). Al final crec que ha quedat la cosa bastant decent, i ha estat molt divertit.

Igual com fa el meu amic enguillem, que publica el codi font dels seus exquists i espectacular plats ;) veieu sinˇ la FIDEUA, el FRIT o la PORCELLA, aquÝ van unes fotografies de com ho vaig fer per si alg˙ s'anima a fer alguna cosa semblant.

Ara em queda anar al ferrer que faci unes esgrelles (aix˛ ja no ho sÚ fer :) i res, a fer unes bones torrades :D

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS