Administrar

Més fotos a http://www.tsalas.net

Castell de focs d'artifici.

tsalas | 06 Juliol, 2006 10:14

Fent algunes proves retratant focs, veig que va més o manco bé amb les següent coses:
  • Un trespeus és el més important ja que permet fer exposicions llargues en que surtin vàries explosions.
  • Tancar un poc el diafragma, perquè si hi ha algun llum a més del focs no surti massa cremat. Com el llum dels focs és molt intens és capta bé amb un diafragma mig-tancat. Jo vaig fer proves satisfactòries a f8 i f11, a iso 100 per allargar l'exposició.
  • Ajustar l'exposició a mode "bulb" (al primer click s'obre el disfragma i al segon es tanca acabant de fer la foto), així farem exposicions d'uns 3-4 segons perquè ens surtin unes quantes explosions a la fotografia. També es pot tapar l'objectiu amb una cartulina negra entre explosions.
  • Un disparador de cable o inalàmbric va molt bé per no moure la càmera, però sobretot per poder veure els focs en viu, sense mirar pel visor i poder captar els millor moments per la foto.

L'enquadrament és mal de controlar, és necessita un poc de sort ja qua a priori no sabem si cabran a la foto segons cap a on surtin disparats els coets. Per altre part si ens feim massa enfora sortiran més petits i no seran tant espectaculars. És bo fer moltes fotos així sempre en sortirà alguna de bona, és a dir ben enquadrada i amb els focs ben distribuits.

Dues fotos de les festes de Sant Pere del Port d'Alcúdia:
http://www.mallorcaweb.net/tsalas/galeria/details.php?image_id=336
http://www.mallorcaweb.net/tsalas/galeria/details.php?image_id=337
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS