Administrar

MÚs fotos a http://www.tsalas.net

III Maratˇ fotogrÓfica de s'Albufera.

tsalas | 18 Octubre, 2006 16:45

El dissabte 7 d'octubre vaig participar a la maratˇ fotogrÓfica a l'albufera de mallorca, i vaig tenir la sort d'obtenir el premi a la millor fotografia digital, la qual es mostra mÚs a baix.
La prova comenšava a la recepciˇ de l'albufera a les 10:00h on l'organitzaciˇ feia amb la teva cÓmera una fotografia al taulˇ d'anuncis. A partir d'aquest moment tenies fins a les 12:00 per fer fotos i tornar a la recepciˇ on l'organitzaciˇ descarregava les 12 imatges posteriors a la inicial. Havien d'Ússer correlatives per tant no valia esborrar imatges. Els qui participaven en anal˛gic rebien de la organitzaciˇ un rodet de 12 exposicions.
No hi haguÚ gaires participants. Tampoc feia un dia de lo millor, i l'hora escollida no era gaire bona per fer fotos, era massa tard, per˛ sup˛s l'organitzaciˇ havia elegit aquesta hora perquŔ hi poguÚs assistir el nombre mÓxim de participants.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS