Administrar

MÚs fotos a http://www.tsalas.net

Focs de Can Picarfort

tsalas | 29 Agost, 2007 19:38

I els focs de Can Picafort que fan per la Mare de DÚu d'agost i que per falta de temps no havia penjat. La veritat Ús que els focs de Can picafort, amb el permÝs de Palma i Lloret, sˇn dels millors dels nostres pobles.

Cossiers de Montu´ri i Dimonis de Sant Joan

tsalas | 29 Agost, 2007 17:49

Ja s'acaben les festes d'estiu. Algunes de les darreres que enguany hem anat han estat els Cossiers de Montu´ri i els Dimonis de Sant Joan. A Consell tambÚ han fet dimonis i un pal ensabonat. A Sant Joan em va cridar l'atenciˇ que els xeremiers, que acompanyaven els dimonis, sonassin al manco en una ocasiˇ, l'Alborada de Pollenša. He penjat un parell de fotos:

Palma, ciutat antitaurina

tsalas | 17 Agost, 2007 15:58

La tortura ni Ús art ni Ús cultura. ╔s una veritat difÝcilment negable per qualsevol persona que tengui al manco dos dits de seny. Sembla mentida que els temps que vivim encara estigui permŔs, i hi hagi tanta gent que pot recrear-se i gaudir dun acte tan cruel i sanguinari. Ning˙ pot negar que el patiment de l'animal Ús desmesurat. La valentia del 'torero' no Ús la que sembla, se'enfronta a un animal que ja ha patit greus ferides, tÚ la musculatura del coll desgarrada per les piques i banderilles, que es troba desorientat i amb por per una multitud d'insensibles que criden sense parar, i que creu que la capa vermella del torero Ús qui li provoca el patiment. En cas contrari no embestiria. Ell no ho faria.
Ahir dijous vaig anar a la manifestaciˇ, on un grup de gent, majoritÓriament joves,a les portes de la plaša de bous de palma, reclamavem una cosa tant justa com que es deixi de torturar als bous. La meva esperanša es que l'educaciˇ dels joves permeti en el futur la desapariciˇ d'aquesta barbaritat i quedi com un dels molts desastres del passat.
Me sap greu, per˛ amb una persona que vulgui justificar la tortura no m'hi podrÚ entendre mai en la vida.

Fotos de la Patrona 2007

tsalas | 06 Agost, 2007 13:59

Un parell de fotos de l'Alborada, Cossiers i Moros i Cristians:

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS