Administrar

Més fotos a http://www.tsalas.net

Menorca I

tsalas | 02 Octubre, 2007 14:13

El passat cap de setmana l'he estat a Menorca, cosa que, si Déu vol, es repetirà enguany més d'una vegada. He estrenat, pràcticament allà, una flamant EOS 40D amb un Canon 17-40 f4L.
El vaixell lent, el d'ISCOMAR és el que a mi m'agrada. Et permet desconnectar casi tres hores, sense presses i et permet estar, en aquest temps, tot el trajecte a coberta gaudint de les darreres llums del dia des de la mar, cosa que no pots fer amb el fast ferry. És un vaixell antic i això li dona un caràcter especial.
De Menorca verem l'intercanvi i mostra de ball de bot de dissabte, al matí ja haviem fet passetjada per l'Albufera des Grau, i el diumenge un agradable passeig breu d'una horeta, caminant des de Cala Galdana fins Macarella i Macarelleta. Menorca m'agrada molt. Molts municipis turístics de Mallorca podrien agafar exemple de Cala Galdana, un lloc molt tranquil, net, espaiós, amb jardins i habitatges molt cuidats. El recorregut, per camí de cavall està molt ben senyalitzat, i el darrer tram amb unes llargues escales de fusta que faciliten l'arribada a Cala Macarella. Jo no he vist enlloc a Mallorca a això. El bar restaurant de macarella molt ben integrat dins el pinar, passa desapecebut. Per jo Menorca segueix el lema de més poc però més ben duit...

Aquí van un parell de fotos:
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS