Administrar

Més fotos a http://www.tsalas.net

Menorca II

tsalas | 13 Desembre, 2007 16:40

Una altra passejada per Menorca, aquest cop per la zona nord, durant el passat pont de la puríssima. Hi ha fotos de Punta Nati, Cavalleria, Binimel·là, Pregonda i Favàritx entre d'altres. La tramuntana i el vent de ponent a la tornada feren acta de presència, cosa bastant típica per aquest temps a Menorca.

Arner (Alcedo atthis)

tsalas | 13 Desembre, 2007 15:47

L'arner, 'Martín pescador' en castellà, és un aucell que ens visita a l'hivern i marxa a l'estiu per criar a altres llocs. Després de moltes matinades i intentes per aquí i per allà vaig aconseguir aquesta fotografia a la Gola del Port de Pollença. Aquest lloc pollencí actualment es troba en obres ja que es vol convetir en parc d'interpretació mediambiental, avar vorem si amb tanta mestrança el que s'aconseguirà serà que se'n vagin els pocs animals que queden. Esper que la cosa surti bé i també és cert que alguna cosa s'havia de fer ja que fins ara estava molt brut de fems i enderrocs.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS