Administrar

MÚs fotos a http://www.tsalas.net

Copa, Lliga i Champions!

tsalas | 27 Maig, 2009 23:29

FavÓritx

tsalas | 09 Maig, 2009 22:05

FavÓritx Ús un lloc que ofereix enormes possibilitats fotogrÓfiques. Un far solitari, enrevoltat per un singular roquissar de pissarra on es formen nombroses basses d'aigua de mar impulsada per la tramuntana. DÚu sap les tramuntanades que haurÓ patit aquesta zona del nord de Menorca.
Estic donant un curset als CEPs de Menorca, i el temps lliure he pogut anar a alguns llocs que em quedaven per veure i retratar. Destac per˛, les fotografies d'un lloc que sempre que vaig a Menorca m'agrada visitar per la seva singularitat, i aquest Ús el mÓgic i misteriˇs Cap de FavÓritx.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS