Administrar

Més fotos a http://www.tsalas.net

Dianthus rupicola

tsalas | 31 Agost, 2009 21:11

A una petita zona del Cap de Formentor trobam un preciós clavell marí, únic a les Illes i considerat una subespècie endèmica. Es tracta de Dianthus rupicola, que viu a fisures de parets verticals y floreix en els mesos d'estiu i tardor. Personalment, ha estat motiu de satisfacció trobar alguns exemplars d'aquest preciós clavell, després de consultar diverses fonts sense èxit i decidir la cerca per la zona. Mentres realitzava aquesta fotografia amb paciència, degut a la brisa marina i a la imposibilitat d'utilitzar trespeus, volaven sobre mi fent impresionants acrobàcies vàries colles de falcons marins, dins la calma d'una matinada de diumenge, a un lloc on sembla que s'acaba el món.

Taller il·luminació

tsalas | 18 Agost, 2009 20:06

El passat diumenge dia 16 d'Agost vaig tenir l'oportunitat d'assistir a un magnífic taller d'il·luminació. Donar les gràcies als qui ho han fet possible:
David Martín
Azafatas A Punto
Javier Martín
FotoRuano

Aquí van un parell de fotografies:

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS