Administrar

Més fotos a http://www.tsalas.net

Direcció solar per Android 1.0.1

tsalas | 26 Novembre, 2009 19:07

Un bug provocat per una modificació de darrera hora, feia que no calculàs bé l'hora de sortida i posta de sol. Qui programi sap bé que són aquestes coses... ;)
Projecte
Arxiu apk

Direcció solar per Android

tsalas | 25 Novembre, 2009 22:24

Fa un temps vaig fer una prototip web d'una aplicació per determinar la posició solar respecte a un observador. La finalitat d'aquest prototip era realitzar l'aplicació per Android, de la qual ja en tenc la primera versió. Es similar a la web afegint la possibilitat d'obtenir la posició actual amb el GPS del dispositiu. Aquí es pot descarregar el projecte amb el codi font. S'ha compliat amb el SDK 1.6 de Google i provat únicament en un terminal HTC Magic de Vodafone. Aquí va l'arxiu apk per instal.lar i dos screenshots:

VI Concurs Fotografia Climent Picornell 2009

tsalas | 03 Novembre, 2009 17:42

Per aquesta edició del concurs, en la que ja tenim veredicte del jurat, he participat amb les fotografies que es mostren a continuació. He tengut la sort d'obtenir premi en la categoria especial d'animals endèmics, amb la primera de les fotografies que es mostren. Es tracta d'un buscaret coa llarga fotografiat a Formentor. Tenc una gran estima per aquesta espècie, m'encanten el seu esperit inquiet, la gràcia en els seus moviments, sempre defensat el seu territori de qualsevol intrús. He d'agrair la valuosa informació que m'ha ofert en Pep Sunyer, gran coneixedor d'aquesta espècie, sense el seu ajut no crec de cap manera que hagués aconseguit els resultats obtinguts.
Segueixen a la fotografia premiada, un altre buscaret coa llarga, un buscaret de cap negre, un altre buscaret coa llarga, un clavell, una didalera i dues fotografies del Cavall Bernat. Totes les fotos "Made in Pollença".
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS