Administrar

Més fotos a http://www.tsalas.net

Ara resulta que el protocol FTP encareix la impressió.

tsalas | 01 Desembre, 2005 19:23

No penseu que he tornat boig, mirau la imatge d'abaix. Resulta que he anat a un laboratori fotogràfic de consum aprop de casa i han implantat un sistema consistent en uns PCs a sobre el taurell dels dependents, a on ells inserten el teu CD o memòria USB, seleccionen les imatges, tamany, número de còpies, ... i et donen un rebut perquè tornis a cercar les fotos d'aquí a un parell de dies (supòs que deuen anar a una cua d'impressió). Fin aquí tot molt bé. La meva sorpresa ha estat quan he vist que el preu incloia 1€ perquè resulta que aquests terminals duen un programa client que es comunica mitjançant FTP, ojo que es un protocol de domini públic, amb un sistema d'impressió que està al fons de la tenda. Algú entén la relació?

No m'he queixat, no vendrà d'un €, a més fa mal discutir amb la dependenta que no sap que és FTP, no sap que no té cap relació directa amb l'impressió, per no dir que tampoc té clars els conceptes de resolució d'imatges digitals. El que té una cara que se la trapitja es l'amo, que de forma gens ètica cobra un 'extra' per un sistema que resulta que li fa a ell la feina més òptima. Amb aquest sistema enlloc de cobrar més, no hauria d'oferir les impressions a un preu millor??? Abans deixaves el CD o la memòria USB i parties i ara resulta que has d'esperar a que llancin el procés d'impressió automàtica, et tornen el suport i ja pots partir. El servei al client empitjora, només es redueix el temps de la seva feina i resulta que això ho has de pagar. Ens creuen beneits?

Jo no hi tornaré. Fa pena la gent que pagui aquest euro per desconeixament. Vos imagineu quan pot arribar a replegar d'aquesta forma? Jo crec que avui hi havia més de 300 sobres per anar a cercar encara. Amés segur que molts pagaran l'euro de bon gust pensant que allò és millor que si la impressió es sense FTP. Quanta gent paga a M$ de bon gust...?

Comentaris

 1. Un Eur, però
  Si que és un Eur, però en aquest cas suposa un gens menyspreable 26,7% sobre els 3,75 Eur --I Hisenda rep 16 cèntims per l'FTP.
  Benjamí | 01/12/2005, 20:18
 2. quina barra!
  jo m'hagués queixat idò!! al manco l'amo, que segur que sap que pren el pel als seus clients tindria un moment de mala consciència, o no ... De totes formes si volies les fotos no te podies escapar de pagar un eurillo més, si total, d'eurillo a eurillo és com se fan multimilionaris els cacics del mon occidental
  Guillem | 01/12/2005, 21:38
 3. Pelicula
  Ahir vaig xerrar amb un quants retraters de natura. Encara que estan contens amb les digitals, per la seva comodidat, comentaven que les cameras se quedaven absoletes en uns tres anys. I que donava mes calidad una copia d'una bona diapo escannetjada i positivada, que no directament amb una camera digital per bona que sigui.
  Pep Torro | 01/12/2005, 21:57
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS